VIATGE D'ESTUDIS 6è CURS.

DEL 12 AL 15 D'ABRIL

Benvolguts pares i mares.

El proper 12 d’abril partim de viatge. L’autocar sortirà del col.legi a les 03.45 hores. Després partirem cap a Barcelona amb el vol d’Air Europa 6006 de les 07.05 hores.

Els dies 12, 13 i 14 (fins al migdia) serem a l’Hotel Beret (situat a 300 m del centre de Vielha– tel. 973642424) i el dia 15 (al vespre) serem a Salou Hotel Belvedere tel. 977384071). Per favor, si no és urgent, no crideu als hotels. És millor que vos cridin els vostres fills. Si teniu alguna urgència, podeu cridar a l’escola i des de l’escola es posaran en contacte amb nosaltres.

El dijous dia 15 tornam amb el vol d’Air Europa que ha de sortir de Barcelona a les 22,45 hores (UX6103). En qualsevol cas i perquè no hagueu d’esperar a l’escola si tenguéssim algun retard, en arribar a l’aeroport de Palma els vostres fills vos telefonaran. Per tant, no aneu a l’escola si no vos han telefonat.


MATERIAL I BOSSA DE VIATGE

Procurau que els vostres fills/es no carreguin la bossa de més – sobretot de coses innecessàries. És important que ells hi siguin a l’hora de fer la bossa i així sabran què se’n duen. En principi és convenient que portin alguna peça de roba gruixada – als Pirineus farà fred – i , sobretot, roba còmoda (xandall, roba esportiva). Tots haurien de portar una tovallola i un banyador per a l’activitat de ràfting i per si anam a la piscina climatitzada de l’hotel de Vielha.
Quant a la qüestió econòmica, no és aconsellable que portin massa doblers per al viatge (pensau que només són 4 dies ) .
Pensam que 30 € són més que suficients.
Recordau que cada nin o nina ha de portar el seu DNI, NIE o passaport.
Si qualque alumne ha de prendre algun medicament o és alèrgic a qualque cosa convé que ens ho comuniqueu.
Heu de preparar el berenar del primer dia. Pensau que no podem passar líquids.

Pensau a comprovar els despertadors. Bon viatge!!!

blog del viatge

El viatge dia a dia

 

 

 

 

Hotel de Vielha

 

 

 

 

Hotel de Salou